Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

Instagram

Follow us

Smo družina. Radi imamo svoje delo.
Srečni smo, ko so srečne naše stranke. Preprosto.

O NAS

Naš proces dela je prikrojen potrebam posamezne stranke, podjetja. Nudimo izjemno prilagojeno storitev grafičnega oblikovanja, vse od ideje do izvedbe. V tesnem sodelovanju s strankami ustvarjamo izdelke, ki povedo njihovo zgodbo na unikaten način.

V svetu ko nas iz vseh strani nagovarjajo različne vsebine in je vsega že skoraj preveč, se trudimo iskati edinstvene rešitve. V vsakem projektu pri naročniku iščemo unikatne lastnosti, s katerimi lahko izstopate na svoj, edinstven način. Vodi nas ideja, da vas lahko le inovativna in unikatna predstavitev loči od ostalih. Z našo rešitvijo izstopate in dosežete svoj namen.

Naša zgodba sega v leto 1986, ko je ustanovitelj, moj oče, Ivan Zidanšek pričel izdelovati reklamne table za manjše poslovne in gostinske lokale. Bil je zaljubljen v novosti in zelo zagnan. Kot eden izmed prvih v Sloveniji je izdeloval neonske reklame. Njegova prednost sta vselej bili prilagodljivost in požrtvovalnost, saj je za doseganje dogovorjenih rokov in željenih rezultatov svoje delo velikokrat opravljal dan in noč. Ob pomoči družine je zgradil uspešne temelje, ki držijo še danes. Leta 2018 sem vodenje podjetja prevzela jaz, hči Tina Zidanšek.

d

Ideja

Skupaj se pogovorimo o vaših potrebah in željenih grafičnih rešitvah.

d

Skice & Risbe

Pripravimo vam različne idejne skice in osnutke izvedbe.

d

Razvoj dizajna

Pri razvoju vključimo vse vaše želje in dodamo naše kreativne rešitve.

d

Inovativen izdelek

Ustvarimo inovativen dizajn z vam po meri prilagojeno uporabno vrednostjo.